Safety Grip Rapid Bekijk groter

Safety Grip Rapid

Nieuw

Watco Safety Grip is een sneldrogende antislipverf in 1 dikke laag, die bedoeld is om meer grip te bieden op plaatsen waar een grote kans bestaat op uitschuiven. Droog in slechts 3-5 uur.

Meer details

259,83 €

  • 5kg

Meer informatie

Ongeveer 5 m2 per kit. Normaal wordt één laag aanbevolen.

Watco Safety Grip maakt gebruik van een nieuwe ultrasnelle formule die het mogelijk maakt de gecoate oppervlaktes reeds na slechts 3 uur terug te kunnen benutten. Net zoals de standaard versie van Safety Grip, wordt deze toegepast in één enkele laag. Het is een eenvoudige toepassing waarbij de rol in de verf en nadien op de oppervlakte gerold wordt, de korrels op het geschilderde gedeelte verstrooid worden en de verfrol terug over de korrels gerold wordt. Niet geschikt voor toepassing bij lage temperaturen.

- Een antislip coating die ideaal is voor trappen, hellingen en vloeren
- Vermindert drastisch het glijden, zelfs als oppervlakte nat of vettig is
- Korrels van carborundum en aluminium oxide, zeer resistent tegen slijtage en vuil omhult door een dikke epoxylaag- Geeft meer grip op gevaarlijk gladde plaatsen
- Toplaag zeer slipvrij
- Makkelijk aan te brengen op beton, steen, staal en hout
- Bestand tegen zware mechanische belasting en druk voetgangersverkeer
- Bestand tegen chemicaliën
- Aan te brengen in 1 laag

GEBRUIK: hellingen, entrees, trappen, loopbruggen, platforms, vloer rond machines, productiehallen, loskades, vochtige ruimten. Ook geschikt voor gebruik in een maritieme omgeving.

TECHNISCHE FICHES
Safety Grip Rapid